Lördagsintervju 43 – Ole Dammegård om bakgrunden till terrordåd.

Lördagsintervju 43 – Ole Dammegård om bakgrunden till terrordåd.

Comments

 1. Post
  Author
  Thomas Petersson

  Det klart att det kan ligga något i det tänkt så själv att det finns ett syfte att skrämma folk

 2. Post
  Author
 3. Post
  Author
  Codemop

  Hur många tänkte INTE på Dan Eliasson angående speciella personer som vet mer än vad de visar utåt, har enormt inflytande och av någon anledning njuter över vad de håller på med.

 4. Post
  Author
 5. Post
  Author
 6. Post
  Author
 7. Post
  Author
  Mette Lisberg

  En lige linje bliver cirkulær. Fulgt Jason G. længe og nu er du på denne side af dammen. Apropos Sverige… og hvis du kan tysk, – så grav i Dirk Pohlmans (KenFM på YT) kendskab til ubåde i skærgården. Endda Weinberger (tidl. US forsvarsminister) siger i et interview med SVT, sagde han efter en lang forklaring af Nato test operationer i skærgården: "Det var åbenbart, at de som kom ind ikke var sovjetiske – kom ind efter konsultation og overenskommelse om at de skulle udføre visse tester som den svenske regering var gået med på". Siden er ubåde og jægerfly belejligt dukket op lige omkring forsvarsbudgetforhandlinger…. Vi kommer vel alle i tanker om "Whisky on the Rocks" som bare viser sig at være en vandpøl…. weinberger : https://www.oppetarkiv.se/video/2669360/striptease

 8. Post
  Author
  Björn Hedström

  Kanonbra och intressant! Känns verkligen som att vi är MANIPULERADE! Därför har jag ingen I-phone!

 9. Post
  Author
  Arcktu Nerikus

  Blir han inte rädd att tala det så här öppet….mamma mia…..

  Hej Mikael jag skulle vilja att ni diskuterar lite om Nord Korea, eller om de läder som "lever" utanför värdsgemenskapet

 10. Post
  Author
  Feinrizulwur

  Hört Talas om Tore Hedin ? Olösligt fall? Är ibland så simpla att de tycks olösliga. Bakgrunden kan vara komplex men själva brottet kan vara nästan pinsamt uppenbart.
  Det spekuleras om Palme. Den stora murvelsgåtan. Bakgrunden knappast långsökt. Det vanliga. Prostitution, missbruk, kriminallitet på hög nivå, korruption (=politik) osv. Det måste döljas! En handbok behövs och finns !
  Insikter om den narcissistiska naturen. Vilket Ole beskriver, kanske utan att veta om det.
  Följ urspungliga vittnen (som inte hunnits förfalskas) och se, det finns en klar händelsekedja. Fallet är knappast komplicerat. Den som vågar yppa riskerar.. även om materialet är offentligt. Ungefär som i fallet Tore Hedin .
  Oles och polisens metod drar massor kostsamt arbete (där lämpliga sidospår lätt introduceras).
  Indicium på att fallet kanske inte var så svårt var de 50 000 000 kr som "avslöjaren" skulle få. De var i själva verket dödsdomen för snikna som visste något. Ännu ett narcissistiskt trick. Och psykop var ju begreppet. Studerat och använt i stor skala särskilt i DDR (Mfs). Där liksom här kom även en annan psykop-form till bruk; zersetzung. Helt oskyldiga utpekades av svenska medier och tvingades fly landet, somliga överlevde inte. Beprövad statsterrorism som fungerar, jfr I Bergman.
  Som synes är psykop och false flag användbart i många sammanhang.

 11. Post
  Author
 12. Post
  Author
  Marcus Björkskog

  Uppenbarelseboken 13 :16-18. Antikrist rike, där man inte får köpa eller sälja utan att ha ett märke i handen. Sanningen står i den Heliga Skrift. Det är en kamp om våra själar.

 13. Post
  Author
  Tomas Renner

  En klassisk "false flag " är ju "Gleiwitzincidenten " när tyskarna ville rättfärdiga angreppet på Polen 39 !

 14. Post
  Author
  Håkan Bergmark

  TV 4 = MSB och denna kanal desinformerar folket. SVT är steget före. Swebbtv är den enda sanningen. Bra där Micke! Men när kör vi Estoniabedrägeriet?

 15. Post
  Author
 16. Post
  Author
  brainache555

  om han nu är så säker på detta var är bevisen? om det finns bevis så skulle det ju vara enkelt att blåsa omkull det hela.

 17. Post
  Author
  Petter !

  Hej
  Tack för 🇸🇪 bästa webb-tv!
  Kan ni rapportera om nya vapendirektivet?
  https://www.jaktjournalen.se/forskare-varnar-for-nya-och-krangliga-vapenregler/?fbclid=IwAR1unaF6RlTMUXQSxgQJ-Z6jwN8hHGxi4AQFyl2kBxikb-PxN3_BYZSSNqE

 18. Post
  Author
  Seeker

  Det gläder mig att se Swebbtv växa. Det är som en varm vind i en kall värld. Väldigt intressant gäst denna gång

 19. Post
  Author
  1 4

  Tufft gjort av Swebbtv att göra en sådan intervju, rätt eller fel av Ole D, det väcker tankar hos folk och det är gott.

  Tack till Swebbtv

  Freenorth 🇳🇴🇸🇪🇩🇰🇫🇮🇮🇸

 20. Post
  Author
  Samsung Samsung

  Jag gillar Ole, men han har uppenbara problem att skilja fiction från verklighet. Hans bok om palmemordet visar hur han okritiskt tror på alla olika teorier samtidigt och på nåt sätt får han ihop det. Trevlig kille men han och Witte triggar varandra beyond common sense

 21. Post
  Author
 22. Post
  Author
  Billy Bob

  Muslimen som skar halsen av en fransk präst inne i kyrkan, var det också false flag?
  "Innan dess ingen muslimsk terrorist nånstans"? OS i Munchen 72 palestinska terrorister sköt 11 idrottsmän. Finns ju massor långt tillbaka.
  Bali bomberna. Tusentals muslimska terrorattentat i irak etc etc.
  Vad var syftet med Drottninggatan då? Att få nya betongsuggor?

 23. Post
  Author
 24. Post
  Author
 25. Post
  Author
  benedict999

  Apropå Schweiz/Helvetia.
  Ett måste att se och lyssna på. www.youtube.com/watch?v=Pg9AfWRQwRU&t=2322s
  www.youtube.com/results?search_query=central+intelligence+agency+swiss
  Schweiz/Helvetia som många "Sverigevänner" ser upp till och beundrar, för att de inte förstår bättre.

 26. Post
  Author
  0e32

  Ja att vi svenskar blir manipulerade och grundlurade av vår stadsmakt är det ju inget snack om. Bra intervjuv.

 27. Post
  Author
  Yggdrasil Yggdrasil

  Tyvärr inte speciellt imponerad av denna intervju. Har själv tillsammans med många andra systemkritiker sett igenom "konspirationsscenen" för länge sedan. Finns ingenting som får folk att tappa fokus från de verkliga problemen som personer som Ole Dammegård. Som nån sade tidigare, kanske är konspirationsscenen en konspiration för att få folk att tappa fokus från den konflikt som de facto finns mellan olika kulturer och folk. Framförallt det befolkningsutbyte som sker i Sverige. Hur många unga män har inte suttit framför datorn i hundratals timmar och blivit "experter" på 9/11 false flags teorier men samtidigt ignorerar folkutbytesproblematiken.

  Rekomenderar Swebbtv att bjuda in Dan Eriksson från Det Fria Sverige, skulle vara riktigt intressant.

 28. Post
  Author
  Hans Grönkvist

  Dammegård är ju uppenbarligen en konspirationsteoretiker d.v.s en som vill avslöja en konspiration eller med andra ord sanningen som andra försöker dölja. Alltså, jag avvisar det förakt man i allmänhet visar för dylika personer, som i princip är ett likartat arbete som en polisutredning.
  Själv har jag ingen uppfattning som sanningshalten i Dammegårds teorier, men jag konstaterar att han angriper avskaffandet av kontanter, något som dyker upp titt som tätt i olika YT-inslag. Och jag har varje gång velat fråga om dessa personer är några sorts ombud för bankrånarnas eller knarkhandlarnas fackförening. Deras verksamhet kan ju knappast drivas utan kontanter. Jag bara undrar.

 29. Post
  Author
  Billy Bob

  False flag är som sagt inget nytt. Men när han påstår att han aldrig stött på ett religiöst motiverat dåd så tappar han tyvärr all sin trovärdighet. Detta är verkligen inget bra uttalande för en som vill bli seriöst behandlad. Antal muslimska terrordåd räknas i tusentals världen över och de har pågått i 1400 år.
  Påståendet att alla skulle vara false flag är absurt.

 30. Post
  Author
  swe ipad

  Stort Tack för att ni lyfte fram Ole Dammegård.

  From Day 1, Christchurch Mosque Massacre Ole Dammegard & Vinny Eastwood
  https://www.youtube.com/watch?v=6GoyYbgzL9o
  Problem=> Reaction =>Solution

  Cui bono…?
  The 42-year-old, of two British parents of Jewish origin…”Brenton Tarrant” is – according to Veterans Today – a member of the Masonic Forum in Canberra, capital of Australia, listed as something very much other than a social organization.
  https://www.veteranstoday.com/2019/03/16/intel-drop-shooting-real-shooter-fake-jewish-born-freemason-like-brevik/

  Flashback Friday – Ep20 – Why Only Some Terrorism Triggers Societal Reconstruction
  "They're expecting to spend millions of dollars to buy back these weapons from the New Zealand population. So this is how an effective disarming of a population looks like." (27:27)
  https://www.youtube.com/watch?v=iVR7CoX2izM

  …Samtidigt arbetar Morgan med sina hantlangare för en polisstat a la 1984:
  https://twitter.com/SweIpad/status/1100893892331929600

  Olika s.k. secret societies rules the world; där några få i toppen av pyramiden ser helheten
  https://twitter.com/SweIpad/status/1100342865677426689

 31. Post
  Author
  Mr.Scorpion

  Skulle vilja se en intervju på SwebbTV av Claes Hedberg som också skrivit en bok om Palme mordet. Enda intervju jag hittat med honom, har NMR gjort, ca. 1 timmes intervju, mycket intressant, och enligt hans bok, så fick jag svar på ett par frågor, som jag haft genom åren. https://www.spreaker.com/user/radionordfront/rn-direkt-111-mordet-paa-olof-palme-nord

  Boken på Bokus: https://www.bokus.com/bok/9789175271569/en-ovantad-vandning-den-hittills-dolda-sanningen-om-det-som-kallas-mordet-pa-palme/

 32. Post
  Author
  Rogue One

  Fantastiskt intressant intervju. Men det skulle behövts en serie med Ole Dammegård liknande den som tredje statsmakten för att han skulle kunna virka upp helhetsbilden. För oss som studerat de här ämnena så har det tagit åratal av fine tuning för att kunna dra de röda trådarna på plats. En fantastiskt intressant individ med en sjutusans insikt där i studion. Jag ser gärna ett program om Bilderberg gruppen precis som Ole sa, bara för att belysa dessa individer såväl historiskt som nutid inom Svensk politik. Men jag skulle också villa höra mera om Stay Behind. Aja, man kan inte få allt men det här var djupt. Tack SwebbTv.

 33. Post
  Author
  swe ipad

  "Nya Tider, en intervju med Ole Dammegård"
  https://www.youtube.com/watch?v=J0jK0jGSnzc
  Börja lyssna vid ca 12:48 (av 17:20), när Dammegård ger exempel på när "de" tar sig in hos honom: Ole Dammegård är mycket trovärdig i vilka metoder "de" använder för att varna de som vågar gräva för djupt efter sanningen. Han är ju inte den enda som råkat ut för deras skrämselmetoder…

  Sanningen om Olof Palme – Claes Hedberg
  https://www.youtube.com/watch?v=NmuiApBVklU
  Rotary gästades av Claes Hedberg, författare till boken "En Oväntad Vändning". Han berättade om sitt arbete med att ta reda på vad som eg. hände med Palme. Claes är ytterligare en, som liksom Ole råkat ut för “deras metoder"; lyssna vid ca 7:00 (av 47:18)

 34. Post
  Author
  Sven Bertilsson

  Det här är den bästa intervjun ni har haft på swebbtv mycket bra gjort Ole Dammgård vet vad han pratar om!!

 35. Post
  Author
  pe.sthlm

  Vill bara sprida detta på denna förnämliga kanal till medvetna människor som värdesätter sannning, förståelse och mening
  https://www.youtube.com/watch?v=tZin6R9UwIA

 36. Post
  Author
 37. Post
  Author
  Rogga Regg

  Mycket av det han säger är nog sant.
  Men att all terrorism utgår från statens representanter måste ju vara en sanning med modifikation.
  Tex i-l-m-st-terrorister har ju enligt dem själva ett uttalat mål att erövra EU.
  Sedan kanske våra företrädare utnyttjar det genom att låta dem komma in i EU och kan därmed skrämma upp oss medborgare.
  (snacka om att leka med elden!)
  Att han säger att ingen i-l-m-s-terror fanns före murens fall stämmer inte heller, fråga Israel…

 38. Post
  Author
  Zomzibom

  Han har rätt till viss del. Detta med false flags är mycket vanligt. Men man kan INTE säga att kommunistblocket inte var ett RIKTIGT HOT, man kan heller INTE säga att ISLAM inte är ett hot. Dessa vidriga ideologier har slaktat kanske över 1,5 miljarder människor om man räknar med alla små barn som dödats i aborterna.

  Ett exempel på false flag är bankerna som vill föra in ett kontantlösa samhälle, där alla skall få ett chip. De ser till att värdetransporter blir rånade mm mm. De har INGA BEVÄPNADE VAKTER på dessa värde transports rån. Över 50 st och de sätter inte in BEVÄPNADE Vakter, för att nå resultatet att människor skall bli rädda för kontanter och tvinga dem in i den digitala valutan. De trycker upp för lite sedlar så det skall bli svårt att få kontanter, de som har hand om kontanter blir avgiftsbelagda mm mm. Snart är Sverige kontantfritt. BANKERNA FÅR FULL KONTROLL OCH VI BLIR SLAVARNA.

 39. Post
  Author
 40. Post
  Author
 41. Post
  Author
  Vesa Rintamäki

  False Flag och problem – reaction-solution. Varje dag dag in dag ut.  Drillade masshurds of sheeple lystrar till ordet konspirations teori.

 42. Post
  Author
 43. Post
  Author
 44. Post
  Author
  Jari Norvanto

  Need to know-basis är väl standard i underrättelsearbete, inte minst mellan s k illegalister (som förr eller senare tenderar att bli paranoida, enligt Boris Grigorjevs bok på temat).

  Alvar Lindencrona är nog den person Ole Dammegård har på tungan, vad det gäller Sveriges stay behind-rörelse. Daniele Ganser skriver i boken 'NATO:s hemliga arméer – Operation Gladio och terrorismen i Västeuropa' om förekomsten av dessa hemliga nätverk i varje europeiskt land under kalla kriget, för att mota de inhemska kommunisterna och givetvis kunna agera på en sovjetinvasion.

 45. Post
  Author
  Vesa Rintamäki

  Exakt   ; https://www.youtube.com/watch?v=mW4Y4OmOiF8&t=1s   …  och kanske Al Jazeera fick besök av  …  https://www.youtube.com/watch?v=j1IvMLTQ6ew   …  och kontanlösa samhället förklarat bra av Aaron Russo …  https://www.youtube.com/watch?v=FuinaIm-kd4   … men 5G har inte tagits upp i Swebbtv eller Bert K eller L Matikainen.

 46. Post
  Author
 47. Post
  Author
 48. Post
  Author
  Aso Sorani

  Hittade denna kanal tack vare Granskning Sverige på instagram. Riktig intressanta intervjuer måste jag säga.

 49. Post
  Author
  Stig Bölja

  Han har definitivt nitat de flesta orsakerna till galenskapen i världen.
  Spännande intervju och att få sina egna antagande bekräftade.

 50. Post
  Author
 51. Post
  Author
  cecilia nilsson

  Mikael Willgert gör vad han kan för att styra intervjun och ställer rimliga följdfrågor men Dammegård snöar iväg från än det ena än det andra.
  Han förklarar inte heller vad han menar med olika saker som t.ex. att han aldrig stött på en enda muslimsk terrorist. Ett påstående som väcker en del frågetecken hos gemene man.
  Dammegård vet säkert en massa saker som bekräftar det han säger men de sakerna vet inte vi som lyssnar och därför låter vissa av hans påståenden helt befängda. Willgert gör som sagt vad han kan för att styra upp det men Dammegård studsar runt för mycket. Han skulle fokuserat mer på en eller två saker och förklarat på djupet vad han kommit fram till men framför allt hur han kommit fram till det.
  Det tycker jag hade varit mer intressant istället för att han bara presenterar massor med olika konspirationer.
  Jag misstror inte honom men vill gärna veta h u r han kommit fram till det han påstår sig veta.

 52. Post
  Author
  pommac10

  Vore intressant med mer om MSB's göranden och uppbyggnad.
  Som förklarar den enorma likriktningen i medias bevakning av i stort sett allt av betydelse.

 53. Post
  Author
 54. Post
  Author
  Master Venger

  The Lord Jesus Christ of the Bible bless Ole, his house and keep them. The Lord of the creation make His face shine upon Ole and be gracious to you. The Lord of the Sabbath day and Savior lift up His countenance upon Ole and give you peace Ole and your house! In the name of the Lord God Father, Jesus, his begotten son and God´s holy spirit of the Bible, his power! May Ole rest in the Creator´s protection! Numbers 6:24-26.

 55. Post
  Author
 56. Post
  Author
  Peter

  En hel del intressant – men uppenbart fel att påstå att inte många terrordåd utförs på egen hand av ex enstaka eller grupper av fanatiska islamister

 57. Post
  Author
  anna_l_o

  Ole Dammegård är en av de bästa, tyvärr framgår det inte i intervjun riktigt hur bra han är. Men det blir väl så när man vänder sig till en svensk publik. Lite i taget och så kanske vi kan nå fler med den information som är vital för vår överlevnad.

 58. Post
  Author
  Bo AtNoComedian

  Återigen ett kanonreportage! Ta in Ole igen och be honom berätta om symbolismem med och kring EU prlamentet. Han höll föredrag för säkert 8 år sedan nu som skakade om etablisementet.

 59. Post
  Author
 60. Post
  Author
 61. Post
  Author
  00Kuja00

  Kan rekommendera (om ni inte redan gjort det) att ni tittar på arkitekter och ingenjörer som ifrågasätter 11 september attacken 2001. De har under de senaste 10+åren fått fram mycket bevis som tyder på att den officiella förklaringen inte stämmer. 🙂
  https://www.youtube.com/watch?v=iYgMdmMYQoQ

 62. Post
  Author
 63. Post
  Author
  Elisabeth Nyberg

  Att islamistiska terrordåd inte har med religion att göra är ju inte sant.. Det har i allra högsta grad med religionen islam att göra och Koranen….Läs verser ur Koranen och lyssna på information om islam från f.d. islamister som verkligen vet vad religionen islam är.. Lyssna även på videon "Vad är Taqiyya" i mitt blogginlägg nedan..
  https://ladycobra.wordpress.com/2014/10/06/koranen-ligger-bakom-is-jihadresenarer-fran-sverige/

 64. Post
  Author
  Arne Nilsen

  Om disse facebookgruppene blir utestengt fra Facebook begynner jeg å tro på Dammegård https://www.facebook.com/groups/boikott.neitilkontanter/ https://sv-se.facebook.com/kontantupproret/

 65. Post
  Author
  Zekerias Varg

  99 % av de dåd som begås i väst är psyops. Utöja och sthlms terrorn är exempel på dåd där ingen dött utan de är kännetecknade av övningar på samma tema exakt samtidigt inom ramen för säkpolisen, psyops-förbanden, media med flera. Studera Criscom och crisiscast. Man utrymmer områdena före ,, kör in dessa krisskådespelare och sen presenterar media det som hänt som att det vore äkta terror. Allt för att skrämma skiten ur sheepsen och rättfärdiga lagar som ger wallenberg-regimen mer öppen rätt att detaljövervaka folks liv. MAkten har ett gäng damage control agenter som jobbar dels som kontrollerad opposition , det för att locka tilll sig dissidenter och man kan då kartlägga dessa. Kontrollera oppositionen är key för att eliten med högre medlöpare ska kunna sova tryggt om nätterna, det är ju där de riktiga fienden kan finnas. De som röstar är troende och ofarliga (allafall för de som verkar utan att synas men inte för politikerna osv). Den vanliga säkpolisen studerar de troende på nazi-vänster flankerna och dessa leds alltså av säktjänsterna själv vilket gör att man hela tiden kan studera de som ansluter sig dit och hur pass tokiga i hytten de är. De troende i politik har ingen kunskap om att politik är den religion storebror bankirerna skapat för att splittra slavarna i icke frågor och hålla dem troende i alla bluffar vi kallar demokrati. Dvs vacciner, valuta-slav-systemet med krediter och ränta, påhittad modern fysik, klimat-religionen ( ny världsreligion), modern medicin ( ett skämt), osv osv. När upphör allt detta? Aldrig. Snart har vi kontantfri kolkreditvaluta och folk loggas på alla sätt och alla tvingas att vara slav med hållbarhetskvot att hålla sig inom. Liv i stora städer och äta gräs är framtidens plan för sheepsen.

 66. Post
  Author
 67. Post
  Author
  PAppetmaster

  9/11 inside job. Dokumentär med svensk text! https://www.youtube.com/watch?v=LfmY3BHRdbU&list=PLEgjf5Fi8QbaHCrzdr3WvkXH1_eHjRdUu&index=2&t=4s

 68. Post
  Author
  Vesa Rintamäki

  " David Icke, a well renowned youtube celebrity speaker and professional conspiracy theorist is due to visit Australia next month to host a series of speaking tour events and film release.  Hundreds of people have paid good money to hear him speak and attend these events in advance.  The Australian government today however has announced that they are cancelling Icke's visa and not allowing him to enter the country citing the reason as "character" grounds.  Banning a person from entering the country on such a vague accusation is very unfair and unreasonable! We, the petitioners think this decision by the Australian government is unfair and unreasonable and demand an immediate reversal of David Icke's visa ban and for the Australian government to permit him to enter Australia to do his speaking tour and film premiere. "

 69. Post
  Author
 70. Post
  Author
  Gunilla Mosselimossan

  Har funderat på om Biblen tillhör detta ämne som False Flag. Är det inte samma släkt som härjar ännu bland eliten som väckte uppståndelse i Biblen?

 71. Post
  Author
 72. Post
  Author
 73. Post
  Author
 74. Post
  Author
  Små länning

  Vilken tomte! Bara för att det blir mer övervakning och kontroll och en del gillar det betyder det ju inte att de ligger bakom det.
  Hade jag varit konspiratoriskt lagd så hade jag varit övertygad om att Dammegård tillhör nån vänsterfalang inom islam……😉

 75. Post
  Author
  Elisabeth Nyberg

  Lyssna på samtal mellan f.d. islamist och svensk IS sympatisör som bott i Sverige länge.
  https://www.youtube.com/watch?v=Vd9IqjxfZoo&t=58s

 76. Post
  Author
  Your Name

  '…jag tror tom att min pappa var väldigt högt upp i skapandet av danska stay-behind…'

  Dvs Dammegård's far var hög uppsatt i dansk militär säkerhets-/underrättelsetjänst etc, och därmed högt uppsatt i NATO's dito nätverk. Ole's far var alltså djupt inblandad i 'globalisterna's göranden och låtanden… varefter sonen axlat manteln som effektiv grindvakt för samma intressen!?

  Ole har naturligtvis 'ingen aning' om hur han 'hamnat' i den roll han nu fyller… Och som alltid – avseende BÅDE SwebbTV OCH Dammegård – INTE ETT avgörbart ORD OM de alldeles identifierbara KRAFTERNA BAKOM den allt stridare strömmen av FALSE FLAGS samt allehanda psykologiska operationer – annat än i ytterst vaga och nästan som vilseledande ordalag…

 77. Post
  Author
  swe ipad

  En av mina (edited) kommentarer apropå Chr*stchur*h i NZ är shadowbanned här i kommentarsfältet. Syns bara när jag är inloggad. Börjar med:
  "Stort Tack för att ni lyfte fram Ole Dammegård"
  etc.

 78. Post
  Author
  Царь Mieczyslaw Skowronski

  Statsminister Olof Palme mördades 28 februari 1986 klockan 23.21 av den Svenska Polisen !

 79. Post
  Author
 80. Post
  Author
  Leo Morgan Roos har ordet

  Ole Dammegård är knivskarp reporter lyssna och se på honom så inser ni snart hur manipulerad och lurade vi blivit av massmedia i all tider !

 81. Post
  Author
  Jerry ג'רי אסרמן

  Operation Mockingbird. Operationen att ta över media, "Control the event and the narrative"! Förbannade landsförrädare som förhindrar sanningen att komma fram!

 82. Post
  Author
  Jerry ג'רי אסרמן

  Mona Sahlin har faktiskt "Outat" Bilderberger Organisationen som "Det mest skrämmande Odemokratiska politiska sammanhang jag någonsin skådat"! Min fru har själv talat med Sahlin på 90-talet om faran i Globaliseringen, men? Sahlin lär ha låtit sig skrämmas eller mutats till tystnad?

 83. Post
  Author
  Kjell Köttö

  Det finns bara ETT parti,inga olika färger bara EN.Teater och fiktion för massorna som bara sväljer.

 84. Post
  Author
 85. Post
  Author
  МК

  Trump Factor
  *
  However, there is an uncertainty factor that globalists no longer seem to be able to control, the factor called Donald Trump.

 86. Post
  Author
  Pra vv nick cy

  Project Disclosure. Man skaffade sig/använde ita slavar i medel östen också, Europa måtte försvara sig där och då också… Så det var inte bara "svart på vit" med kolonierna…Kontanter är elektronisk märkerade.

 87. Post
  Author
  Sverige 2020

  Drottninggatan?
  F.F ?
  Allt talar för det.
  Vakna Sverige, vi e ett lurat folk.
  Sanningskommision för Anna Lind, Estonia ,Palme, Lisa Holm , och mycket mer.
  Justice!
  Välj bort SVT, TV4, Aftonbladet, expressen , välj Alternativ Media!

 88. Post
  Author
 89. Post
  Author
 90. Post
  Author
  Nisse Von Gåslefver

  Tv4 nyheterna nyhetsmorgon polisen i malmö låter meddela att den ökade säkerheten ej kommer drabba allmänheten, så sa hon nyhets uppläserskan 20190613.
  Kan ej låta bli tänka att detta var ett kodat meddelande för dom av oss som förstår vad som om möjligt är i görningen…

 91. Post
  Author
  Narada Ian

  Ole Dammegaard is as brave a human as Julian Assange and Ms Chelsea Manning in revealing such wickedness and evil in government and military, security services ….usually for corporate financial power reasons….very brave. Blessedbe and thanks for the great English subtitles

 92. Post
  Author
  Mr Hyde

  Så fort man springer på en dansk av äldre modell så får man höra om hur svekfullt Sverige agerade under kriget. Näe, vi gjorde inte det. Per Albin Hansson sade, vi kommer att göra allt vi kan för att hålla Sverige utanför kriget, vilket man lyckades med och var en mycket god ide. Alla motståndskämpar i Danmark och Norge kunde alltid fly över gränsen till Sverige, likt Jan Bålsrud, den mannen hade fanimej balls! Om det är någon jag är imponerad av så är det Jan Bålsrud. Nog om detta.

  Kanske dags att ompröva den attityden.
  -Nazityskland invaderade Danmark på 48 timmar utan att ett enda skott avlossades, så den danska försvarsviljan var rätt tunn.
  -Holger Danske, vilket var den danska motståndsrörelsen bestod aldrig av mer än 500 man, plus att den inte började verka före 1943, när de allierade började vinna 500 asså.
  Den Vietnamesiska motståndsrörelsen 1963 till 1973 som krigade emot USA bestod av mer än en miljon man.

  -Att riskera livet för att försvara Fosterlandet Danmark föreföll ointressant gällande 99% av det danska folket.

  -Det var tillockmed så att Holger Danske gjorde affärer med Gestapo i Köpenhamn. Holger Danske smugglade judar till Sverige för dyra pengar, och Gestapo tittade bort. Det var därför Jane Horney blev mördad av Holger Danske.
  -Holger Danske är ingen snygg historia under dessa år. Jag föreslår att Danskarna rannsakar sig själva inna de anklagar oss svenskar för defaitism..
  -KoPa som var den danska kommunistiska motståndsrörelsen påbörjade sin kamp emot nazisterna den 23/6-1941.
  Således ansåg Danmarks kommunister att Nazismen var acceptabel fram tills dess att man blev attackerad.
  -6000 unga, danska män tog värvning i Waffen -SS under dessa hemska år. 300 svenskar gjorde sammalunda.

  Fast jag numera är en gammal man så gråter jag när jag åser vad som pågår i mitt gamla svenska fosterland. Mitt parti (sap) som alltid stått upp för den sketne jobbaren, har numera glömt sina rötter och lägger sig platt inför massinvandringen.
  Den fete jäveln Karl Petter Torvaldsson, en man som borde värna svensk arbetarklass, sjunger med i sossesången att MENA-migration är värdefullt för vårt land. Torvaldsson är nog ingen idiot, men han har sålt sig, den jäveln.
  Till dig som är sjukvårdsbiträde, snickare, transportarbetare, sopåkare, murare, med flera. Om ditt fack är LO-anslutet, lämna för helvete. Din avgift till facket betalar din egen undergång.
  Jävla långt inlägg det blev, dock ställer jag mig själv frågan, har jag fel? Näe, jag tror inte det.
  Läs och begrunda själv, gott folk.

 93. Post
  Author
  Cathrin Gustafsson

  Vilka Finansierade Lenin och Trotskij? Rockefeller, Warburgs, Schiff (Rothschild) även Socialdemokraterna gav "Migranten" Lenin 3000 kr när han via Stockholm-Haparanda tog sig till Ryssland för att utföra det största folkmordet på den ryska befolkningen. Tillsammans med Stalin torterade de på sätt inför familjerna på sätt som bara sjuka människor kan hitta på 146 miljoner svält ihjäl eller mördades. De väst tränade Bolsjevikerna hade mångmiljonbelopp på konton i Schweiz. Bara stöld och massmord. De utrotade Emperiet TARTARIA vars byggnadsverk världen över sägs vara "Romersk-grekisk". Se gamla kartor. De åtal barn och kallades dem föräldralösa och skeppade dem för att bygga Nya Zeeland som då blev historielöshet. Förstörelsen av Dresden och alla "bränder" i stora städer världen var också för att dölja historien. Se bara i din stad. Det finns en del arkitektur kvar som nu är museer, universitet, statliga byggnader, eller kulturella användningsområden Operan, Dramaten, Grand hotell. De rika idag blev så för att de tog dessa byggnader gratis eller till en billig peng. Johnson och Wallenberg consernerna är bara två. https://firstworldwarhiddenhistory.wordpress.com/category/balfour-declaration/jacob-schiff/

 94. Post
  Author
  Mr Hyde

  Vinner jag på viking-lotto, ja då har Ole Dammegård en mille, minst. Problemet med O.D. är att han aldrig presterat ett dugg av bevis för något det han påstår.
  Han påstår sig vara hotad, bevisa det då, du har väl en Iphone för helvete. Filma för faan.
  Måhända att han har rätt. Semmelweis låg ju illa till han med.
  Fast det är klart, bilderna man såg från bombdådet i Oslo, det såg underligt ut.

 95. Post
  Author
  Mr Hyde

  Ole D. visade en film om bombdådet i Oslo, och när jag såg den, ja då började jag fundera. Det ser väldigt underligt ut.
  En kvinna har hela ansiktet blodigt, men hon rör sig oberört.
  En annan kvinna har en träspik i skallen och hon rör sig också helt oberört.
  Dessa två kvinnor borde vara i djup chock och ligga på backen med filt över sig, ja det är den naturliga reaktionen. Dessa två kvinnor valsar ju runt som om inget har hänt. Förklaring TACK!
  Ole D. har rätt där.
  Vad faan är det som pågår?

 96. Post
  Author
  Mr Hyde

  När Olof Palme mördades, ja då var jag förfärad. Numera inser jag hur mycket Olof Palme skadade Sverige.
  Gärningsmannen förtjänar en medalj.
  O.P. kom från mörkblå höger, och han var mörkblå på K 3 i Skövde 1949.

 97. Post
  Author
  Nisse Von Gåslefver

  Var just fyllda 8år gammal när palme blev skjuten försöker hitta bilder på palme som tyder på att han skulle haft aids, hittar inget viktnedgång etc.

 98. Post
  Author
  Oliver 2030

  41:52
  "Du nämnde innan att du fått Prags fredspris, vad är det för nånting?"
  – Det är nånting som jag är väldigt glad för…skönt svar ändå

 99. Post
  Author
 100. Post
  Author
  MarXus

  Ole har nog blivit lite förvirrad när det gäller Islamister. De har fört terror mot otrogna (icke muslimer) sedan Muhammed, omöjlig fakta att förbise. Men jag förstår vad han menar, för det går att spåra pengar till Isis och liknande grupper från de som han nämner. Att väst finansierar detta är också ett faktum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *